Email
Facebook
Bericht ons

Precies een jaar geleden kon de vakpers in Bilbao kennis maken met de nieuwe generatie MAN-trucks. Het bleek achteraf kantje boord, want spoedig daarna ging de wereld in lockdown. Maar de eerste indrukken hadden we!

 

 

Nu komt MAN met een subtiele, fraai uitgedoste topversie, de Individual Lion S. In Bilbao maakten we al kennis met de Individual versie, en daaruit bleek dat MAN serieus goed heeft nagedacht over een versie voor chauffeurs die naast veel kilometers, ook veel rusttijd in hun cabine doorbrengen. Zo zien we in de achterwand van de cabine een ruimte voor een magnetron en een koffiezetter. De stoelen vallen op door een subtiele combinatie van leer en alcantara met een fraai rood stiksel-biesje. Dat vinden we ook terug op het stuurwiel. De rode gordels maken het geheel af. Als optie kan de chauffeur nog een 22 inch TV-scherm bestellen, dat wordt aangebracht boven het bestuurdersportier.  Duidelijk is dat MAN met de Individual-uitrusting een zeker weerwoord wil bieden aan chauffeurs die na aanschaf eerst elders allerlei veranderingen aan hun interieur laten aanbrengen.

 

Aan de buitenkant vallen de rode biezen in de voorgrille op, de carbonfiber spiegelhuizen en als extra kun je een extra stang bestellen boven de voorruit met daarop nog eens vier lampen. Ook de zonneklep is anders dan normaal bij deze versie en de zwarte wielen bevinden zich in keurig afgewerkte wielkasten. Deze nieuwe MAN TGX Individual Lion S is verkrijgbaar in combinatie met motoren van 510 en 640 pk.

 

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf