Email
Facebook
Bericht ons

Transport- en kraanbedrijf M.J. van Riel BV uit Tilburg heeft gekozen voor een Broshuis 2+4 dieplader met PL2 pendelassen. De aanduiding 2+4 betekent dat er een afneembare, twee assige dolly is en en vier-assig achterstel. Alle assen zijn van het nieuwe PL2 pendelas systeem dat Broshuis zelf ontwikkelde en bouwt in de verregaand gerobotiseerde fabriek in Kampen.

 

De ontwikkeling van het PL2 pendelas systeem heeft een ware vlucht genomen met de grote order voor het Amerikaanse leger. De Amerikanen hebben de Heavy Duty pendelassen tot het uiterste getest en beproefd voordat ze over gingen tot het tekenen van de order. Voor Broshuis was niet alleen die grote order een fantastische opsteker, hiermee profiteert het bedrijf ook van een uiterst kritische en deskundige testmethode. Aangezien de PL2 pendelassen voor civiel gebruik identiek zijn profiteren ook klanten als Van Riel van deze uitvoerig geteste techniek uit Kampen.

Van Riel koos voor de Broshuis dieplader vanwege de vele mogelijkheden en het lage eigen gewicht. De complete oplegger, inclusief dolly weegt 29 ton en dat is voor een dergelijk voertuig vrij uniek. Het lage eigen gewicht resulteert in een hoog laadvermogen, en daar was het Van Riel om begonnen.

 

Meer lezen over deze nieuwe Broshuis dieplader voor Van Riel doe je op onze speciale site voor de trailerbouw en carrosseriewereld, www.trailertotaal.nl! 

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf