Email
Facebook
Bericht ons

Niet ieder bouwvoertuig moet echt de blubber in. Daarom heeft DAF de extra-robust uitvoeringen ontwikkeld, als een nieuwe cross-over binnen het segment. De construction en extra-robust-versies van de XD, XF en XG zijn goed herkenbaar, en echt niet alleen door de modder in de wielkasten.

Meer informatie over DAF: https://t.ly/3ITTE

 

Een bijzondere eer, dat is het winnen van de award voor het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider in de sector transport en logistiek. Leren in de praktijk is superbelangrijk voor de ruim 500.000 studenten die dromen van een succesvolle carrière in een branche die altijd in beweging is.

Sectorinstuut Transport en Logistiek speelt een belangrijke rol in het begeleiden van bedrijven en leerlingen en organiseert deze prestigieuze verkiezing.

Meer informatie over Sector Instituut en Logistiek: https://t.ly/3ywYt

 

Steeds meer steden in Nederland hebben de ambitie om de bevoorrading van winkels en bedrijven vanaf 2025 emissie-loos uit te voeren. Dit heeft grote impact op transportbedrijven. Verzekeraar TVM organiseerde daarom dit jaar voor de tweede maal het Zero Emissie Evenement. Een dag waarop leden en andere geïnteresseerde transportondernemers zich kunnen laten informeren en inspireren op het gebied van zero emissie transport.

Meer informatie over TVM: https://t.ly/cjyIj

 

Bekijk ook onze playlists:

Trucknieuws ► https://bit.ly/3sEzeAz

Martijn Kuipers ► https://bit.ly/3oM6bKo

Transportwereld Podcast ► https://bit.ly/3GM11UD

Buitengewone bedrijven ► https://bit.ly/3GNdzvg

Bedrijfsautonieuws ► https://bit.ly/3oMWeMI

Duurzame Transportwereld ► https://bit.ly/3sD8NeA

Opleidingen en werk ► https://bit.ly/3sDAHr0

Safety-specials ► https://bit.ly/34USUrA

Items ► https://bit.ly/3cPC6Ca

Hoe was jouw dag vandaag? ► https://bit.ly/2TFzyyN

Throwback Thursday ► https://bit.ly/334OU2Z

 

Wilt u meer informatie over RTL TransportWereld of over een item in de uitzending? Of heeft u een leuke tip voor ons programma? Neem dan contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf