Email
Facebook
Bericht ons

De behoefte aan goede mensen is groot in de wereld van transport en logistiek. Zo zijn er 12.000 nieuwe chauffeurs nodig… per jaar. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek richt zich onder andere op BBL-studenten, dit is iemand die een beroeps begeleidende leerweg volgt. Wij volgen Shanaya, zij gaat tijdens dit BBL-traject 1 dag per week naar school en werkt 4 dagen per week bij Sanders|Fritom, waar ze chauffeur in opleiding is.

Meer informatie: https://bit.ly/3GFOpkJ

 

Van Keulen Transport is een familiebedrijf uit Middelburg, bestaat inmiddels 80 jaar en werkt in de hele Benelux én vaak ver daarbuiten. Om het materieel altijd en overal beschikbaar te hebben, wordt het onderhoud in eigen beheer uitgevoerd. Transportwereld neemt een kijkje achter de schermen om te zien hoe dát gebeurt. Met zo’n wagenpark als van Van Keulen red je het niet met een paar flesjes motorolie en een blikje vet. Daarom is er diréct contact met de fabrikant van de smeermiddelen; in dit geval TotalEnergies.

Meer informatie: https://bit.ly/3mo1zfC

 

Kruizinga heeft slimme oplossingen gevonden voor haar magazijn en distributie. Met een overzichtelijke indeling van haar magazijnen en een doeltreffend scansysteem is het orderpicken binnen het bedrijf uit Wapenveld een soepel lopend proces. Alle bestellingen uit de webshop die op voorraad zijn, worden de volgende dag nog geleverd. Een van de vaste transporteurs hiervoor is Van den Heuvel Logistiek. Deze logistieke dienstverlener is voor Kruizinga een belangrijke factor in met name de distributie in Nederland.

Meer informatie: https://bit.ly/3mziGLp

 

Bekijk ook onze playlists:

Trucknieuws ► https://bit.ly/3sEzeAz

Martijn Kuipers ► https://bit.ly/3oM6bKo

Transportwereld Podcast ► https://bit.ly/3GM11UD

Buitengewone bedrijven ► https://bit.ly/3GNdzvg

Bedrijfsautonieuws ► https://bit.ly/3oMWeMI

Duurzame Transportwereld ► https://bit.ly/3sD8NeA

Opleidingen en werk ► https://bit.ly/3sDAHr0

Safety-specials ► https://bit.ly/34USUrA

Items ► https://bit.ly/3cPC6Ca

Hoe was jouw dag vandaag? ► https://bit.ly/2TFzyyN

Throwback Thursday ► https://bit.ly/334OU2Z

 

Wilt u meer informatie over RTL TransportWereld of over een item in de uitzending? Of heeft u een leuke tip voor ons programma? Neem dan contact met ons op via info@pmgcontent.nl

 

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf