Email
Facebook
Bericht ons

Boekestijn Transport is een familiebedrijf met meer dan 2.000 werknemers en ruim 900 trucks. De enorme vloot van trekkend materieel van het bedrijf krijgt een nieuwe impuls met de aanschaf van 500 Mercedes-Benz Actros L trucks.  Wij onderzoeken het hoe en waarom van deze voor de Nederlandse markt unieke mega-order. De sector transport en logistiek kampt met een enorm tekort aan personeel. Alleen de komende jaren al is er behoefte aan een instroom van zo’n 12.000 chauffeurs… per jaar!

Meer informatie: https://bit.ly/3JQbUd3

 

STL, Sectorinstituut Transport en Logistiek organiseert hiervoor instapdagen, voor iedereen met interesse in een baan in deze boeiende sector. We bezoeken een instapavond in de Rotterdamse Kuip en merken hoe gemakkelijk de overstap naar het vak van beroepschauffeur te maken is. We kennen hem allemaal inmiddels wel, de Kooi-aap van Quickstra. Je ziet ze regelmatig achterop een trailer hangen, zoals een jong ‘aapje’ op de rug van zijn moeder.

Meer informatie: https://bit.ly/40dA06K

 

In Transportwereld zien we 3 familiebedrijven het voortouw nemen in de ontwikkeling van duurzame transportmiddelen en ontdekken dat ook de elektrische kooi-aap inmiddels een bekende verschijning is geworden..

Meer informatie: https://bit.ly/42zFxqq

 

Bekijk ook onze playlists:

Trucknieuws ► https://bit.ly/3sEzeAz

Martijn Kuipers ► https://bit.ly/3oM6bKo

Transportwereld Podcast ► https://bit.ly/3GM11UD

Buitengewone bedrijven ► https://bit.ly/3GNdzvg

Bedrijfsautonieuws ► https://bit.ly/3oMWeMI

Duurzame Transportwereld ► https://bit.ly/3sD8NeA

Opleidingen en werk ► https://bit.ly/3sDAHr0

Safety-specials ► https://bit.ly/34USUrA

Items ► https://bit.ly/3cPC6Ca

Hoe was jouw dag vandaag? ► https://bit.ly/2TFzyyN

Throwback Thursday ► https://bit.ly/334OU2Z

 

Wilt u meer informatie over RTL TransportWereld of over een item in de uitzending? Of heeft u een leuke tip voor ons programma? Neem dan contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf