Email
Facebook
Bericht ons

In deze aflevering reizen we af naar Groningen, de energieprovincie van Nederland. Met het afschalen van aardgas kijken ze daar naar een duurzaam alternatief voor de toekomst. En die toekomst ligt volgens hen in waterstof. Samen met Iep van der Meer gaan we op onderzoek; wat is waterstof, hoe maak je het, wat kun je ermee en hoe wordt het nú al in Groningen toegepast?

Meer informatie over de gemeente Groningen: https://bit.ly/3iy4Ovl

 

In de transport en logistiek heb je met uiteenlopende goederen te maken die telkens geladen en gelost worden. Dat moet natuurlijk altijd op een veilige manier gebeuren, want zo raken de goederen niet beschadigd, maar belangrijker, het voorkomt ongevallen. We hier dieper op in en volgen het laden en lossen van vloeistoffen en smeermiddelen. TotalEnergies zet zich namelijk in voor een veilige werkomgeving en lanceert daarom een veiligheidscampagne die zich richt op bewustwording van de risico’s bij laden en lossen.

Meer informatie over TotalEnergies: https://bit.ly/3DcpylH

 

Voor veel bedrijven in de transport en logistiek is het behoud van medewerkers een belangrijk thema, zéker in de huidige arbeidsmarkt. Als je aan de slag wilt met Duurzame Inzetbaarheid kan Sectorinstituut Transport en Logistiek je daarbij helpen. We gaan op bezoek bij Wagenborg Nedlift, een mooi voorbeeldbedrijf waar STL mee samenwerkt. Hoe wordt ervoor gezorgd dat iedereen gezond en blij aan het werk is en blijft?

Meer informatie over STL: https://bit.ly/36qwmQE

 

Bekijk ook onze playlists:

Trucknieuws ► https://bit.ly/3sEzeAz

Martijn Kuipers ► https://bit.ly/3oM6bKo

Transportwereld Podcast ► https://bit.ly/3GM11UD

Buitengewone bedrijven ► https://bit.ly/3GNdzvg

Bedrijfsautonieuws ► https://bit.ly/3oMWeMI

Duurzame Transportwereld ► https://bit.ly/3sD8NeA

Opleidingen en werk ► https://bit.ly/3sDAHr0

Safety-specials ► https://bit.ly/34USUrA

Items ► https://bit.ly/3cPC6Ca
Hoe was jouw dag vandaag? ► https://bit.ly/2TFzyyN
Throwback Thursday ► https://bit.ly/334OU2Z

 

Wilt u meer informatie over RTL TransportWereld of over een item in de uitzending? Of heeft u een leuke tip voor ons programma? Neem dan contact met ons op via info@pmgcontent.nl

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf