Email
Facebook
Bericht ons

In deze aflevering zijn we in Spanje met de DAF XD, gaan we de werkplaats in bij Simon Loos en duiken we in de digitalisering van het containertransport bij BTCN in Den Bosch.

 

Bij Simon Loos nemen we een kijkje achter de schermen, bij de mensen die er in de werkplaats voor zorgen dat het wagenpark in tip top conditie blijft. Niet alleen het onderhoud aan de 1400 trucks en trailers van dit bedrijf wordt hier gedaan, ook het spuitwerk wordt hier met heel veel liefde voor het vak in de eigen spuiterij uitgevoerd.

Meer informatie over Simon Loos: https://bit.ly/3HGBwVw

 

Containerterminal BTCN in Den Bosch werkt samen met de logistiekhub van Spierings Smart Hub Logistics aan een naadloze digitale integratie bij het laden en lossen van containers en schepen. Dit zorgt ondermeer voor een compleet papierloze logistiek, vanaf de Rotterdamse haven via de terminal in Den Bosch tot aan het dock van de klant. Dankzij het herkenningssysteem van Sentors kunnen containers realtime gevolgd worden. In samenwerking met LCB is er daarnaast een proefproject gestart met een mobiel scansysteem. In deze aflevering wordt uitgelegd hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Meer informatie over LCB: https://bit.ly/3l71Z6D

 

We zijn met Iep van der Meer in Spanje voor een eerste rij-impressie met de International Truck of the Year 2023, de nieuwe DAF XD serie. Deze compleet nieuwe generatie distributietrucks wordt gekenmerkt door een optimaal zicht rondom en een handige, lage instap. Tijdens de ritten in Spanje blijkt dat DAF het hoge comfortniveau van de XF en XG series ook in deze klasse heeft weten te brengen. Eigenlijk is in het interieur alles hetzelfde, en dat betekent lange afstandscomfort in het distributiesegment.

Meer informatie over de DAF XD: https://bit.ly/3RYMdYk

 

Bekijk ook onze playlists:

Trucknieuws ► https://bit.ly/3sEzeAz

Martijn Kuipers ► https://bit.ly/3oM6bKo

Transportwereld Podcast ► https://bit.ly/3GM11UD

Buitengewone bedrijven ► https://bit.ly/3GNdzvg

Bedrijfsautonieuws ► https://bit.ly/3oMWeMI

Duurzame Transportwereld ► https://bit.ly/3sD8NeA

Opleidingen en werk ► https://bit.ly/3sDAHr0

Safety-specials ► https://bit.ly/34USUrA

Items ► https://bit.ly/3cPC6Ca

Hoe was jouw dag vandaag? ► https://bit.ly/2TFzyyN

Throwback Thursday ► https://bit.ly/334OU2Z

 

Wilt u meer informatie over RTL TransportWereld of over een item in de uitzending? Of heeft u een leuke tip voor ons programma? Neem dan contact met ons op via info@pmgcontent.nl

 

 

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf