Email
Facebook
Bericht ons

Het Noordhollandse transportbedijf Zandbergen nam onlangs de 175e Mercedes Actros in gebruik. Normaal gesproken zijn de trucks van dit bedrijf rood, maar dit keer viel de keuze anders, het staat goed. De nieuwe Mercedes Actros is rijk uitgeruste Edition 1 versie. De helft van het wagenpark van Zandbergen bestaat uit Mercedes-trucks.

 

Frits Zandbergen Directeur Zandbergen Transport zegt: “Je koopt niet elke dag zo’n speciale wagen, maar dit vonden we wel een heel mooi moment. En het werd nog mooier omdat we hem aan Michael Schreuders konden geven om in te rijden. Michael is ooit bij ons in de wasstraat begonnen en is vervolgens op de bakwagen gaan rijden, daarna retail en uiteindelijk buitenland. Hij reed al in een Actros en had daar zo’n 7,5 ton aan kilometers mee gemaakt. Hij was er wel even stil van toen ik hem meenam naar de dealer om twee trekkers op te halen en vervolgens tegen hem zei dat dit zijn nieuwe was. Hij vindt het geweldig om in zo’n technologisch hoogstandje te rijden nu!”

 

GigaSpace

Deze Actros Edition 1 is een limited edition met GigaSpace cabine, de grootste cabine die Mercedes-Benz levert. De unieke truck is voorzien van het “Edition 1”-logo op de zonneklep met vier extra led-koplampen, lederen stuurwiel, nappalederen dashboard, exclusieve lak en daarnaast ook nog de verlichte ster van Mercedes‑Benz. De Actros Edition 1 heeft veel bijzondere details, zoals de roestvrijstalen instap of de roestvrijstalen accenten op de zijskirts is al snel te zien dat het hier geen standaard-truck betreft. Naast het feit dat deze truck een bijzondere verschijning is, is hij ook voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. De SideGuard Assist ondersteunt de chauffeur bij het monitoren van de dodehoek tijdens het afslaan en het wisselen van rijstrook. Active Drive Assist ontlast de chauffeur door automatisch een veilige afstand tot de voorganger te bewaren en in het midden van de rijstrook te blijven. Van de Edition 1 zijn in totaal maar 400 exemplaren gemaakt, die inmiddels ook allemaal verkocht zijn. Zandbergen Transport heeft hiermee dus met recht een bijzondere truck binnen gehaald. Voor de levering tekent dealer Gomes Trucks.

 

 

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf