Email
Facebook
Bericht ons

In deze aflevering stappen we aan boord bij een prototype, waarmee al gewoon dagelijks gewerkt wordt! Simon Loos en Albert Heijn zijn bezig met de inrichting van emissie-loze stadsdistributie met de volledige elektrische Mercedes-Benz eActros. En wij mogen meekijken bij deze testfase. We duiken in het wat-en-hoe van goed bandenbeleid, want dat kan veel geld schelen.
Aanwas van nieuw talent in de transport en logistiek is van levensbelang voor de sector en léérbedrijven zijn daarvoor onmisbaar. In deze aflevering zie je het beste leerbedrijf van Nederland. En we gaan naar Moerdijk om te zien hoe transport over weg, rail en water hyper efficiënt gecombineerd kan worden.

Zelf leerbedrijf worden?
Profiteer van jong talent. Een leerling-werknemer is een waardevolle toevoeging aan jouw bedrijf. Met een leerling-werknemer van het Sectorinstituut:

  • Kun je zelf de leerling-werknemer opleiden tot een waardevolle werknemer voor jouw bedrijf.
  • Heb je minder administratieve zaken. Deze worden door het Sectorinstituut van je overgenomen.
  • Heb je minder werkgeversrisico’s. Deze worden door het Sectorinstituut van je overgenomen.
  • Hoef je niet zelf op zoek naar een werknemer.
  • Kun je de leerling-medewerker gratis overnemen als hij of zij de schoolopleiding heeft afgerond. Of voordelig en flexibel blijven inzetten via het Sectorinstituut.

Het Sectorinstituut kiest de beste leerling uit voor jouw bedrijf. Bevalt de samenwerking goed? Als de leerling zijn of haar diploma heeft behaald, heb je de eerste kans om hem of haar in dienst te nemen.

Meer informatie: https://www.stlwerkt.nl/leren/leerling-werknemer-in-dienst/leerbedrijf-worden

Copyright © 2024 RTL Transportwereld. All rights reserved


Privacy Statement  |  Cookie instellingen


studio29elf